...i går grillade vi och till det grillade gjorde jag en ljummen potatissallad...
Den blev godare än förväntad så om någon mer vill uppleva
smakupplevelsen så kommer receptet nedanför bilden.
(Jenny - känner du igen skålen?)
Ljummen potatissallad
750 g kokt potatis
1 st röd lök
16 st cocktailtomater
150 g chèvre- eller fetaost
1 dl basilika- eller rucolablad (jag tog färsk timjan)
0,75 tsk flingsalt
0,5 tsk svartpeppar
16 st cocktailtomater
150 g chèvre- eller fetaost
1 dl basilika- eller rucolablad (jag tog färsk timjan)
0,75 tsk flingsalt
0,5 tsk svartpeppar
2 msk olivolja
10 st svarta oliver
10 st svarta oliver
Skär potatisen i halvcentimeterstora skivor och löken i tunna skivor.
Dela cocktailtomaterna i halvor.
Skär osten i kuber och strimla basilika/rucola/timjan.
Lägg allt i en serveringsskål, salta och peppra och droppa över olja.
Blanda försiktigt och dekorera med oliver.
Mmmm det lät gott det måste provas.
SvaraRaderaNu ska jag och Ebba åka till garaget och utfodra gubarna+William.
Ha en bra eftermiddag!
Kram