NougatcrispIngredienser 100 g smör eller margarin 4 dl krossad cornflakes 1 dl hackade valnötter 1 msk vetemjöl 1 ½ tsk bakpulver 1 dl Dansukker Ljust Muscovadoråsocker 1 tsk Dansukker Vaniljsocker med äkta vanilj 2 msk Dansukker Ljus Sirap Topping 150 g Odense nougat | ||
Blanda cornflakes, valnötter, vetemjöl, bakpulver, muscovadoråsocker och vaniljsocker i en skål. Smält matfettet och tillsätt detta samt sirapen och blanda väl. Tryck ut massan i en form 20 x 30 cm. Grädda nougatcrispen mitt i ugnen i 200° i ca 10 minuter. Hyvla kylskåpskall nougat över kakan medan den är varm. Låt svalna i kyl. Skärs i rutor. | ||
|
söndag 20 december 2009
Julgott - recept
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar